HELPPOKÄYTTÖINEN OHJELMISTO JA LOISTAVAT JALKAPALLO HARJOITUKSET

Pakollinen hankinta jokaiselle modernille valmentajalle

football exercises software

JALKAPALLOHARJOITUKSIA HARJOITTELUUN

Sivustomme tarkoituksena on yhdistää valmentajat eri puolilta maailmaa jakamaan ja vaihtamaan parasta jalkapalloharjoitusmateriaalia! Jäsenenä saat pääsyn kansainvälisten valmentajien istuntoihin, jotka tekevät harjoittelustasi hauskempaa ja antavat sinulle suuren valikoiman harjoituksia kokeiltavaksi! Olemme jakaneet harjoitteet seitsemään kategoriaan, jotta sinun on helpompi löytää etsimäsi. Nämä ovat: yleinen – maalinteko – syöttäminen – fysiikka – lämmittely – maalivahti ja u6 u7 u8 u9. Jäsenenä olet oikeutettu käyttämään sovellusta ja sinulla on pääsy tonneittain harjoitusmateriaalia. Tällä hetkellä tietokannassamme on yli 2100 harjoitusta.

LISÄTIETOJA TIETOA JALAPALLOHARJOITTEISTA >>>

Valmistaudu jakamaan osaamistasi muiden valmentajien kanssa verkossa! Jalkapallo-ohjelmamme on valmiina ladattavaksi. Ohjelmisto on helppokäyttöinen, ja siinä on kaikki tarvitsemasi, mukaan lukien piirto-ohjelma ja animaatiomoduuli.

OHJELMISTO HARJOITUSTEN PIIRTÄMISEEN


PIIRUSTUSOHJELMA
Kaiken kaikkiaan piirto-ohjelma on hyödyllinen työkalu sekä ammattimaisille valmentajille että satunnaisille käyttäjille, jotka voivat luoda ja mukauttaa harjoitusasetuksiaan tai jalkapallokenttämallejaan helposti ja tehokkaasti.
ANIMATION MODULI
Animaatio moduuli vie harjoitusmateriaalisi seuraavalle tasolle: luonnoksista animoituihin videoleikkeisiin, jotka kertovat pelaajille tehtävänsä.

drawing program footbal
drawing software footbal


KUINKA LIITTYÄ JALKAPALLO YHTEISÖÖN

Jäsenenä saat käyttöösi upean sovelluksemme (piirustusohjelma + animaatiomoduuli) ja koko maailman harjoitusmateriaalin! Niin helppoa se on! Klikkaa vain “Tili, ja täytä rekisteröintilomake. Jäsenyytesi tulee voimaan heti, kun olemme vastaanottaneet jäsenmaksusi. 
Back To Top