voetbaltrainingen - soccer exercises - football exercices
1277
   HARJOITUKSISTA
Choose language:
nl en fr se sv pt it es de ru pt tr ar da 
Etusivu

 
 
 
 
 
 

Jalkapallo ohjelmisto ja jalkapalloharjoituksia valmentaja

 

Verkkosivustomme päämäärä on sallia jalkapallovalmentajien jakaa harjoitusmateriaaleja toistensa kanssa ympäri maailmaa.

Jäsenenä saat käyttöoikeuden kansainvälisten valmentajien jalkapalloharjoituksiin, jolloin vältyt jalkapalloharjoituksen tuomalta rasitukselta ja saat paljon erilaisia harjoitusohjelmia. Harjoitukset on jaettu 7 kategoriaan: yleinen – maalinteko – syöttäminen – fysiikka – lämmittely – maalivahti ja u6/u9.

Jäsenenä voit jakaa ammattitaitosi muiden valmentajien kanssa verkon välityksellä. Sinun tarvitsee vain ladata helppokäyttöinen FootballTraining4ll-sovellus. Se koostuu piirros- ja animaatiomoduulista. Piirrosmoduulin avulla voit luonnostella harjoitusohjelmia ja animaatiomoduuli vie harjoitusmateriaalisi seuraavalle tasolle: luonnoksista animoituihin videoleikkeisiin, jotka kertovat pelaajille tehtävänsä.

Jäsenenä saat oikeuden käyttää ohjelmistoa ja saat käyttöösi valtavan määrän harjoitusmateriaalia. Napsauta vain “Jäsenyys” ja täytä rekisteröintilomake. Jäsenyytesi tulee voimaan heti, kun olemme vastaanottaneet jäsenmaksusi.


Terveisin,


Footballtraining4all tiimiTäällä näet yksittäisiä esimerkkejä jalkapallo harjoituksista, jotka löytyvät tietokannasta. Nämä harjoitukset on tehty ohjelmistolla, joka löytyy tältä sivustolta. Jäsenenä sinulla on oikeus käyttää jalkapallo-ohjelmistoa ja päästä moniin käytännöllisiin materiaaleihin. Kun klikkaat kuvaa, avautuu video harjoituksesta. tietokanta _ lataus _ harjoitusmateriaali _ sijaintipaikka _ ohjelma _ piirustus _ koulutus _ harjoitusharjoitukset _ jalkapallo _ tietokoneohjelma _ nuoriso _ aikataulu _ pelimuodot _ koulutusmuodot _ esimerkit _ valmistelu _ koulutusohjelma