PROGRAMVARE OG FOTBALL ØVELSER

for den moderne treneren

football exercises software

FOTBALLØVELSER FOR FOTBALLTRENING

Målet med nettstedet vårt er å gjøre det mulig å utveksle øvelses materiale mellom trenere over hele verden. Som medlem får du tilgang til økter med internasjonale trenere, nye som gjør at du kan ta byrden ut av treningen og få et stort utvalg av øvelser. Øvelsene er delt inn i 7 kategorier: generelt - skudd - pasninger - kondisjon - oppvarming - målvakt og U6, U7, U8 og U9. Som medlem har du rett til å bruke applikasjonen, og du har tilgang til tonnevis av øvelses materiale. For øyeblikket finnes det mer enn 2000 øvelser i databasen vår.

MER INFO OM FOTBALLØVELSER

Du kan dele din ekspertise med andre trenere på nettet. Bare last ned fotball software vårt. Designeren er enkel å bruke. Det består av et tegneprogram og en animasjons modul.

PROGRAMVARE FOR Å TEGNE TRENINGENE


TEGNEPROGRAM
Alt i alt er tegneprogrammet et nyttig verktøy for både profesjonelle kunstnere og vanlige brukere som enkelt og effektivt kan lage og tilpasse trenings oppsett eller fotballbane design.
ANIMASJONS MODUL
Animasjons modulen tar treningsøktene dine til neste nivå: fra skisser til animerte klipp som forklarer hva spillerne skal gjøre.

image
drawing animation program football


Slik blir du med i vårt fotball fellesskap

Som medlem har du rett til å bruke programmet (tegneprogram + animasjonsmodul) og du har tilgang til massevis av trenings materiale. Bare klikk “Konto”, fyll ut registreringsskjema et, og så snart medlemsavgiften er mottatt, aktiveres tilgangen din.

Kontakt    | Privatliv    | Vilkår for bruk    | fodbold tegneprogram træningsplaner for fodbold fodboldøvelser til opvarmning af fodbold fodbold skema designer footballsoftware voetbal   |   © OSTJE  2024

Back To Top